Pedersen & Nielsen

Pedersen & Nielsen er en automobilforretning og har eksisteret siden 1964. Pedersen & Nielsen har i dag 7 bilforretninger, 8 udlejningskontorer og et budget på 3800 biler. 253 ansatte og en omsætning på mere end 900.000.000 kr. årligt. Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S er autoriseret forhandler af Volvo, Renault, Dacia, Fiat, Ford, Kia og Mazda.

Praktikant hos Pedersen & Nielsen

De 7 afdelinger er placeret i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Hadsund, Randers, Grenaa og Risskov. Pedersen & Nielsen beskæftiger sig med mange forskellige slags kunder, da de har mange bilmærker. Hvert bilmærke og herunder model, retter sig mod en bestemt målgruppe og nogle bestemte typer mennesker.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning vil levere de produkter og ydelser, samt den rådgivning om biler, som deres kunder efterspørger. De vil have en 1. plads i forbrugernes bevidsthed og være Det Naturlige Valg...

Mine opgaver

Jeg havde i min praktikperiode ikke kun haft en opgave men nærmere omkring 100 opgaver. Jeg havde ikke tal på, hvor mange opgaver det er blev til, men praktikmappen som jeg har oprettet på min Dropbox, ramte 933 filer og 96 mapper. Jeg organiserede mine opgaver så godt som muligt, så det var nemt, at hive opgaverne frem igen, hvis der skulle redigeres eller laves mere på opgaverne på et andet tidspunkt.

Mine opgaver var meget forskellige, men de havde alle haft formålet, at skulle tiltrække opmærksomhed. De opgaver jeg lavede, har været grafik, kampagner, webdesign, print, mails, bannere, film redigering og meget mere.

Hver opgave blev tildelt til mig af Laura. Vi satte os ned og snakkede om, hvad hendes tanker var med produktet, hvor jeg ellers fik frie tøjler, til at udfolde mig kreativt. Det var vigtigt for hvert produkt, at appellere til den korrekte målgruppe, så det fik opmærksomhed for den målgruppe, som vi prøvede at henvende os til. Det kunne f.eks. være en kampagne på en Renault Clio, som er en model, som Renault prøver at rette mod de unge.

Cases jeg har udarbejdet i min tid hos Pedersen & Nielsen

Tilbage til erhverserfaring