Pedersen & Nielsen

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Deres bilmærker Volvo, Ford, Kia, Renault og Dacia forhandles hos seks forhandlere og serviceres af syv autoriserede autoværksteder. Deres salgsafdelinger i Aalborg, Randers, Risskov, Hjørring, Frederikshavn, Hadsund og Grenaa bestræber sig på at yde professionel rådgivning, når du skal købe eller lease din næste bil.

Multimediedesigner hos en af Jyllands største bilforhandlere

Mine opgaver var meget forskellige, men de havde alle formålet om, at tiltrække opmærksomhed. De opgaver jeg lavede var grafik, kampagner, webdesign, print, nyhedsbreve, bannere, filmredigering og meget mere.

Da jeg startede i praktik hos Pedersen og Nielsen oprettede jeg en mappe i min Dropbox, kaldet "Praktik". På 3 måneder, havde mappen over 1000 filer og en lang række spændende opgaver i sig.

Min praktikperiode hos Pedersen og Nielsen ændrede min tilgang til faget. Jeg fik en langt større passion for faget og endte også med at læse videre til Digital Konceptudvikler og senere stifte mit eget bureau sammen med en kammerat (Everbrand Media), imens jeg stadig var i gang med min uddannelse som Digital Konceptudvikler.

Tilbage til erfaringsoversigt