Skanva Group

Skanva Group sælger vinduer og døre online på internationalt niveau og består af flere virksomheder der på nuværende tidspunkt kan findes i Danmark (Vinduesgrossisten.dk), Norge (Skanva.no) og Island (Skanva.is).

Digital Designer og SEO Manager hos Skanva Group

I min tid som Digital Designer samt SEO Ansvarlig hos Skanva Group har jeg udviklet mig enormt, både personligt men også fagligt. Jeg har haft ansvaret for virksomhedens brugervenlighed på de enkelte platforme samt UI. Dertil har jeg ansvaret for vores eksterne udviklere og ageret projektleder og styret og stået i spidsen for nogle af de projekter, der er blevet implementeret på Skanva Groups hjemmesider. Derudover har jeg haft ansvaret for virksomhedens synlighed på organiske søgninger (SEO)

Resultater

Jeg har gennem design optimeringer og opdateringer af Skanva Groups hjemmesider, øget brugervenligheden og gjort hjemmesiderne mere moderne med UI ændringer og tilpasninger. Ydermere har jeg efter et fald i rangering på Google Search i Danmark, fået hjemmesiden tilbage i toppen af Google på keywords som f.eks. "Vinduer", "vindue", "Billige Vinduer" og "Facadedøre", hvilket har givet virksomheden en markant fremgang på organiske konverteringer.

Cases jeg har udarbejdet i min tid hos Skanva Group

Se Vinduesgrossistens hjemmesideTilbage til erfaringsoversigt