Nyt UI og logo til Sams Barbeque

Sams Barbeque i Aalborg kunne i min optik, godt trænge til en ny hjemmeside, men hvorfor? Sams Barbeque burde få sig en ny hjemmeside, fordi den ikke er responsiv, ser yderst forældet ud og er ganske rodet i indhold og opsætning. Derfor har jeg under Corona tiden givet mit bud på, hvordan Sams Barbeque kunne se ud.

Nyt UI

Ny forbedret oversigt over Sam's Barbeques mange spændene retter. Hele siden er en "one-page" da det ikke for alle fast food restauranter, giver mening at have flere undersider. Derfor er alt blevet samlet i et stort menukort, med passende inddelinger og hurtig navigation i toppen af siden.

Tankerne er gået på, at kunderne er meget vant til, at det hele er samlet et sted. Her er der taget inspiration fra et almindeligt menukort fra en restaurant.

Ny identitet med nyt logo

Nye farver med nyt og forbedret logo. Logoet har et integreret pizza slice i a'et i "Sam's" for hurtigt at afspejle, hvad Sam's Barbeque er for en restaurant. Tanken har været, at få det til at se lækkert og indbydene ud, for at afspejle, at her får man en god omgang fast food (og ja, det gør man), men det afspejler deres nuværende hjemmeside, desværre ikke, hvilket kan få brugeren til at vælge et andet sted at bestille deres mad, hvis man ikke i forvejen er bekendt med stedet.

Hvorfor rød?

Rød er kendt for at være en farve, der skaber en øget appetit. Derfor har jeg sammen med det store billede af den kendte 40D fra deres menukort, anvendt den røde farve, for at få kunden til at hurtigere at bestemme sig for at bestille, inden tankerne bliver ændret og kunden bestemmer sig for at spise havregryn i stedet.

UX

Der er ikke meget man kan gøre for at brugeren får en god brugeroplevelse på en restaurants hjemmeside, men de få ting man kan gøre, skal gøres. Derfor er der tilføjet en fixed menu i toppen, der gør det nemt for brugeren, at navigere mellem de forskellige kategorier, der findes på menukortet.

Tap/klik på telefonnummeret, for at ringe op

Dertil er det meningen, at telefonnummeret skal være et link, der gør det muligt for brugeren at tappe/klikke på det og ringe resturanten op med det samme, uden at skulle skrive det ind på deres telefon

Opddeling af frokost og aften pris

Det er gjort tydeligt med en simpel opdelingen, hvilke priser der gælder om aftenen og hvilke priser der er frokost tilbud. Dertil er det også, inden man læser menukortet, gjort tydeligt, i hvilket tidsrum frokost tilbuddet gælder.

Hvorfor er det ikke muligt at bestille direkte fra hjemmesiden?

Dette er en ting, der kan implementeres, da designet kan implementeres i hvilket som helst CMS system. Da dette kun er et koncept og det ikke er noget Sam's Barbeque tilbydder på nuværende tidspunkt er det ikke noget der er taget højde for.

Med få design justeringer, kan der nemt implementeres en knap, der gør det muligt at lægge de forskellige retter i en kurv og gøre det muligt for brugeren at bestille, uden at ringe op.

Tilbage til portfolio