Morten Eberhardt Lund

Morten Eberhardt Lund

Nuværende stilling

Grafisk Designer / UX Designer

Saphe

🏠

Adresse

Anna Anchers Vej
9200 Aalborg

🚗

Transport

Kørekort: Ja
Bil: Ja

📱

Kontakt

E-mail: [email protected]
Mobil: 31 22 29 96

Digital konceptudvikler som brænder for UX, UI og SEO

Jeg er en selvsikker digital konceptudvikler. Jeg går til mine opgaver med entusiasme, stor dedikation og omhyggelighed.

Jeg er styret af mine morale værdier, som er ærlighed, effektivitet og engagement. Jeg er energisk, handlingsorienteret og naturligt motiveret som person, hvilket gør mit job som digital konceptudvikler mere effektivt.

Jeg er en reflekterende og analytisk perfektionist, hvilket betyder at jeg er selvkritisk, undersøgende, selvudviklende og informationssøgende. Det er mit største ønske og mål at opnå de bedste resultater som digital konceptudvikler.

Personprofil og talenttests

Erhverserfaring

UX Designer / Grafiker

Saphe • Fuldtid

aug. 2022 - nu

Opdateres...

UX Designer

Coolshop • Fuldtid

apr. 2022 - jul. 2022

Bidrog til design af forskellige koncepter, herunder en optimeret og redesignet B2B-kundeonboarding-proces på entertainment-trading.com og en visuel indikator i mini-carten og upsell pop-uppen på coolshop.dk for at øge kurvstørrelsen og mindske forsendelsesomkostninger.

Samarbejdede tæt med udviklere, produktchefer og andre interessenter for at sikre samarbejde og rettidig levering af designprojekter.

Desværre stoppede samarbejdet med Coolshop efter en kort periode, da virksomhedens prioriteringer ikke tillod implementeringen af flere af designkoncepterne, jeg udviklede i løbet af min tid der.

UI/UX Designer

Unik System Design • Fuldtid

dec. 2021 - apr. 2022

I min korte tid som UX designer hos LogicMedia (fusioneret med Unik System Design), har jeg udarbejdet et UI kit til Uniks nye webportal. Dette UI kit blev lavet ud fra et design, som blot var high fidelity wireframes og ikke sat op i et system.

UI Kit

Jeg valgte et bruge Atomic Design til at opbygge UI kittet i Figma.

Dette gjorde det nemmere at dokumentere de enkelte komponenter, opbygge dem til større komponenter og implementere de enkelte komponenter i et overliggende design system, som udviklere og product managers/owners kan kigge på, når de skal kode noget til frontenden eller finde dokumentation omkring komponenterne og hvordan de ikke må og må bruges.

Selve UI kittet blev opbygget omkring PrimeNG, som er et UI komponent bibliotek.

App design

Udover UI kittet, har jeg udarbejdet et app koncept til den tidligere omtalte webportal.

Jeg kan desværre ikke dele designet, da produktet stadig er i produktion.

UX Designer

Firtal Group, en del af Matas Group • Fuldtid

okt. 2020 - nov. 2021

Kort om

Firtal Group var med i Løvens Hule i sæson 1, hvor de pitchede “RazorPit” hvor ”løverne” Christian Stadil, Tommy Ahlers og Jesper Buch købte sig med i det der i dag hedder Firtal Group. Løverne valgte så et par år senere, at sælge virksomheden videre til Matas Group.

Firtal består i dag af flere webshops, som bl.a. er: Helsebixen.dk, jala-helsekost.dk, made4men.dk, signatura.dk og billigvoks.dk.

Min rolle

Hos Firtal Group har jeg det seneste års tid arbejdet på, at få etableret et design system i Figma, som skal dække over alle Firtals shops. Designet mangler dog blot at blive implementeret. Designet er udover at være et design system, også en kæmpe funktionel prototype af hele shoppen, for at have fuldstændig styr på de vigtigste flows på de forskellige webshops.

Systemet vil dog blive modificeret til de forskellige shops, men har i bund og grund de samme byggeklodser.

Systemet er bygget på “best practice UX”, brugerundersøgelser og splittest fortaget på de ældre designs, hvor vi har indsamlet data på, hvilken vej designet skal tage. Derudover er designet også designet med “best practice SEO" i baghovedet.

Da der på de forskellige shops er forskellige målgrupper, skal designet selvfølgelig ændres alt efter, hvilken målgruppe vi kommunikere til.

Designet er nu online på made4men.dk og er meget i stil med det design jeg efterlod hos Firtal.

Udover det nye design system, har jeg også haft sideløbende opgaver, som bl.a. har bestået af rebranding af signatura.dk, A/B tests på de forskellige shops, fortaget brugerundersøglser, design og implementering af landingssider til kampagner og design af mails.

Digital Designer samt SEO Ansvarlig

Skanva Group • Fuldtid

aug. 2018 - okt. 2020

I min tid som Digital Designer samt SEO Ansvarlig hos Skanva Group udviklede jeg mig enormt, både personligt men også fagligt. Jeg havde ansvaret for virksomhedens UX på de enkelte platforme samt UI. (vinduesgrossisten.dk, skanva.no, skanva.is). Jeg nåede at være med til at flytte vinduesgrossisten og skanva.no.

I forbindelse med designet blev der lavet wireframes, mockups, udviklet prototyper, fortaget brugertests og A/B tests for at åbne den perfekte platform til at fortage køb af- og konfigurere vinduer og døre.

Dertil havde jeg ansvaret for vores eksterne udviklere og agerede projektleder og styrede og stod i spidsen for nogle af de projekter, der er blevet implementeret på Skanva Groups hjemmesider samt i deres CMS, Magento 2.

Derudover havde jeg ansvaret for virksomhedens synlighed på organiske søgninger (SEO)

Resultater

Jeg har gennem design optimeringer og opdateringer af Skanva Groups hjemmesider, øget brugervenligheden og gjort hjemmesiderne mere moderne med UI ændringer og tilpasninger.

Ydermere fik jeg efter et fald i rangering på Google Search i Danmark hjemmesiden tilbage i toppen af Google på keywords som f.eks. "Vinduer", "vindue", "Billige Vinduer" og "Facadedøre", hvilket gav virksomheden en markant fremgang på organiske konverteringer.

Derudover sørgede jeg for UX på flere forskellige moduler i Magento 2, til intern brug i virksomheden, for at mindske procestiden på mange interne opgaver.

Læs om Skanva Groups nye hjemmeside.

Selvstændig

Everbrand Media

feb. 2017 - feb. 2018

I min tid som selvstændig i eget reklamebureau udviklede jeg mig både personligt og fagligt. Det at være selvstændig har bl.a. lært mig at arbejde selvstændigt og organisere mit eget arbejde.

Ydermere har det givet mig erfaring med at pitche og præsentere projekter for et større publikum.

Resultater

Jeg har udarbejdet flere hjemmesider med grafisk materiale og logo. De hjemmesider jeg udviklede oplevede bl.a. mere opmærksomhed, flere besøgende og en høj placering på organiske søgninger på Google.

Derudover havde vi kunder, der oplevede en stor stigning på leads ved hjælp af vores SoMe marketing.

Grafiker

Green Click • Studiejob

okt. 2016 - aug. 2017

Green Click gav mig erfaring med at arbejde på tværs af teams i en virksomhed. I mit arbejde som grafiker, producerede jeg Google Display bannere til Green Clicks kunder.

Ved at udarbejde disse bannere, har jeg lært at sætte mig hurtigt ind i en virksomheds identitet, og hvordan jeg kunne skabe opmærksomhed og formidle et budskab eller en kampagne til den enkelte virksomheds målgruppe.

Resultater

Jeg skabte hos Green Click Google Display Bannere, som var med til at give enkelte af Green Clicks kunder en stigning på ca. 300% i antal besøgende på deres hjemmesider, hvor det for andre enkelte kunder, var den eneste kilde besøgende kom fra.

Multimediedesigner

Pedersen og Nielsen • Praktik

jan. 2016 - apr. 2016

I min praktik, i forbindelse med min uddannelse som multimediedesigner, hos Pedersen og Nielsen, lærte jeg at ramme forskellige målgrupper med forskelligt marketingmateriale.

Resultater

Jeg skabte hos Pedersen og Nielsen mere opmærksomhed til deres brand ved hjælp af trykte bannere, videoproduktioner, kampagner til trykte og digitale medier mv. som bl.a. gav flere besøgende til deres åbent hus arrangementer, hvor kunderne kunne blive til leads og til sidst ende ud i et salg.

Faglige Kvalifikationer

Digital Design
Billedbehandling
Wordpress
Grafisk Design
E-mail Marketing
Identitetsdesign
Webdesign
UI Design
UX Design
Figma
DNS
CSV
Videoredigering
Branding
SoMe
Umbraco
HTML5
CSS3
Online Marketing
Konceptudvikling
SEO
CRO
AMP HTML
Logo Design
Webudvikling
Bootstrap 3
Bootstrap 4
Google Display Bannere
Magento 1
Magento 2
Projektledelse
Projektstyring

Personlige kompetencer

Dedikeret
Motiveret
Ambitiøs
Analytisk
Fleksibel
Målrettet
Udadvendt
Kreativ
Proaktiv
Omstillingsparat
Selvstændig
Teamplayer
Engageret
Dynamisk

Udmærkelser og priser

2. plads i pitchkonkurrence

okt. 2017

I forbindelse med mit forløb på Next Step på UCN, vandt vi med Everbrand Media 2. pladsen i Next Steps sidste pitch. Next Step har givet mig mangle midler til både at kunne pitche og præsentere foran et publikum.

Vinder af Omstilling Silkeborgs logokonkurrence

aug. 2016

I forbindelse med en logokonkurrence oprettet af Omstilling Silkeborg, vandt jeg 1. pladsen i deres konkurrence. De bruger stadig mit logo den dag i dag.

Uddannelse

Digital Konceptudvikling, Proffesionsbachelor

Professionshøjskolen UCN

sep. 2016 - jan. 2018

Multimediedesigner

Professionshøjskolen UCN

sep. 2014 - jun. 2016

STX

Fjerritslev Gymnasium

sep. 2011 - jun. 2014

Nok er jeg en nørd, men jeg har også en fritid

Jeg elsker musik!

I min fritid kan jeg godt lide at udfolde mig kreativt. Jeg har siden 2008 lært mig selv at lave elektronisk musik.

Med musikken har jeg muligheden for at udvide min kreative horisont og blive ved med at udvikle mig som kreativ person.

Jeg elsker motion!

Siden sommeren 2020 har jeg kørt mountainbike. Jeg har aldrig fundet det, at tage ud og løbe eller tage en tur i fitness interessant, og derfor mistede jeg hurtigt min form før i tiden.

Med mountainbiken har jeg endelig fundet en aktivitet, som jeg synes er sjov, hård og udfordrende på samme tid.

Det at få motion, hjælper mig til at være motiveret, klar i hovedet og parat til at tænke ud af boksen for at løse problemer der stiller sig i forhold til UX.

Jeg elsker at udforske!

Udover musikken og motionen har jeg en kæreste. Vi bor i Skalborg og vi bruger vores tid på at udforske de mange events der foregår i Aalborg og omegn, som er med til at udvide min kulturelle horisont, som også hjælper mig til at forblive inspireret.

Virker jeg interessant for jeres virksomhed?

Se mit portfolio